Projektovanje i konsalting

Projektovanje

Za svaki posao pružamo kompletne usluge počev od izrade idejnog projekta, pa sve do projekta izvedenog stanja.

Naš tim prati najnovije tendencije u projektovanju savremenih sistema slabe struje, što garantuje kvalitetno obavljanje svih poslova iz oblasti projektovanja.

Našim klijentima pružamo podršku još u pre-sales fazi posla, kroz izradu idejnih projekata i edukaciju kako bi se obezbedila maksimalna efektivnost opreme u okviru sistema koji se projektuje. Osim toga, klijentima možemo da ponudimo podršku za projekte drugih izvođača uz optimizaciju eksterno projektovanih rešenja i korišćenje opreme novije generacije i napredniji pristup analizi objekta.

Projektovanje i konsalting
Konsalting
Konsalting

Konsalting

Klijentima pomažemo da ispravno sagledaju sopstvene potrebe i što bolje iskoriste postojeće i nove sisteme.

Od efikasnosti do efektivnosti
Usluga konslatinga ima za cilj transformaciju operacione efikasnosti u efektivnost, a naše dugogodišnje iskustvo, dobra saradnja sa vendorima kao i stalna edukacija kadrova uz praćenje najsavremenijih tehnologija nam daju za pravo da kažemo da našim klijentima pružamo kompletan know-how na polju korporativne bezbednosti.

Ova usluga obuhvata savetovanje klijenata u vezi sa optimalnim iskorišćenjem postojećih i planiranjem novih resursa, optimizacijom poslovanja, korišćenjem security sistema u cilju poboljšanja operativne efektivnosti, analizom kritičnih tačaka poslovnog procesa, unapređenjem profita i identifikacijom novih tehnologija radi unapređenja poslovnih procesa. U sklopu usluga konsaltinga, Koving se bavi i izradom internih procedura i pisanih standarda koji doprinose zaštiti klijenata od krađa i gubitaka unutar kuće i poboljšanju korporativne bezbednosti kompanije.

Kontakt Informacije:

Pon - Sub: 8:00h - 17:00h

Na Usluzi

Javite Nam Se!

Korpa
Scroll to Top