Održavanje

Održavanje sistema slabe struje:
Video nadzor
Alarmni sistemi
Sistemi automatske dojave pozara Interfonski sistemi
Automatski sistemi (kapije, rampe)
Računarske mreže

Naši klijenti mogu da budu sigurni da će njihov sistem pouzdano raditi još dugo nakon što je oprema instalirana i puštena u rad.

Usluge servisa i održavanja obezbeđuju nesmetano funkcionisanje instaliranih sistema, brzu reakciju u slučaju smetnje i otklanjanje problema u najkraćem roku.

Profesionalni tim servisera

Za razliku od konkurencije koja nakon instalacije opreme i integracije sistema neretko ostavlja klijenta da se sam snalazi sa svakodnevnim izazovima i problemima koji se neminovno sreću tokom eksploatacije, naši klijenti nikada nisu prepušteni sami sebi. MAX PRO SOLUTION ima profesionalni tim posvećen isključivo pružanju podrške klijentima kroz usluge servisa i održavanja u garantnom i vangarantnom roku kao i uvek spremnu opremu i rezervne delove na lageru čime garantujemo visok kvalitet, trenutan odziv i rešavanje problema u najkraćem roku. Prateći aktuelne trendove, naša IP bazirana rešenja imaju daljinski pristup, čime su omogućeni i servis i održavanje na daljinu što još više doprinosi brzini i efikasnosti podrške klijentima.

Zahvaljujući podršci koju pružamo kroz usluge servisa i održavanja, naši klijenti mogu spokojno da se posvete svom poslu znajući da im je omogućeno uvek nesmetano korišćenje svih funkcionalnosti sistema.

montaza kamera
popravka servis interfona
Odrzavanje Racunarskih Sistema
ITSupport
Odrzavanje Racunarskih Sistema
ITSupport

Održavanje računarskih sistema

U našem servisu možete rešiti problem na vašem računaru kako softverski tako i hardverski. U kratkom roku rešavamo softverske probleme, čišćenje virusa i instalaciju i podešavanje antivirusnog softvera, reinstalaciju operativnog sistema, kao i optimizaciju-podešavanje celog sistema.

Radimo redovan servis u van garantnom roku vašeg PC i laptop računara, što podrazumeva, čišćenje od prašine unutrašnjosti računara, zamena termalne paste, optimizacija sistema i čišćenje virusa, testiranje memorije i hard diska. Servis hardverskih delova kao i zamena novim i polovnim delovima, ukoliko trenutno nemamo adekvatnu zamenu za vaš neispravan deo, u kratkom roku možemo nabaviti i osposobiti vaš računar.

Ukoliko imate problem sa sporim podizanjem sistema, usporenim radom vašeg računara, zakasnelim odzivom na vašu izvršnu komandu, VAŠ RAČUNAR JE ZARAŽEN VIRUSIMA, SPAYWARE, MALWARE I OSTALIM NEPOŽELJNIM GOSTIMA. Imate neki od besplatnih Antivirus programa, puno besplatnog softvera za čišćenje i održavanje sistema ali problem je i dalje tu.

Pravilnim odabirom takođe besplatnog softvera za zaštitu vašeg računara, pravilnom optimizacijom sistema, uklanjanjem suvišnog softvera možemo da oporavimo vaš sistem i osposobimo da radi kao prvog dana. Podaci koji su na vašem računaru će biti sačuvani i očišćeni od zlonamernog softvera. U slučaju da su vaši podaci zaraženi enkriptovanjem ili zaključani za dalju upotrebu, u tom slučaju jedino rešenje je reinstalacija sistema i brisanje svih podataka koje imate na računaru).

IT Podrška

  • Tehnička podrška krajnjim korisnicima
  • Preventivno održavanje
  • Podrška internoj IT službi preduzeća
  • Outsourcing

IT Rešenja

  • Projektovanje i instalacija informacionih sistema i računarskih mreža
  • Prodaja računarske opreme, servera i storage sistema
  • Rešenja zasnovana na Microsoft i Open-Source tehnologijama
  • Virtuelizacija (VMwareHyper-V)
Odrzavanje Racunarskih Sistema 03
Odrzavanje Racunarskih Sistema 03

Kontakt Informacije:

Pon - Sub: 8:00h - 17:00h

Na Usluzi

Javite Nam Se!

Korpa
Scroll to Top