hotelski sistemi i pametne zgrade

Hotelski sistemi

Unapredite uslugu u vašim objektima i podignite zadovoljstvo korisnika na novi nivo

Mi obezbeđujemo rešenja koja zadovoljavaju zahteve i najizbirljivijih gostiju i korisnika hotelskih usluga, čime se značajno podiže i efikasnost poslovanja hotelskog objekta. Korisnici mogu da računaju na pouzdan telefonski sistem, različita audio-video rešenja, te efikasne sisteme za zaključavanje soba, upravljanje sefovima i mini-bar ponudom, uz obezbeđen pouzdan pristup internetu.

Hotelski sistemi značajno pomažu i kod evidencije troškova gosta i ubrzavaju izdavanje računa, a za efikasnije poslovanje hotela tu su i sistemi rezervacija, sistemi za čuvanje ključeva, različiti sistemi zaštite, te kompletna Building Management rešenja za efikasnije upravljanje grejanjem, ventilacijom i klimatizacijom.

Kod projektovanja tehničke opreme hotela treba imati na umu da skoro 70% prihoda hoteli generišu od korporativnih gostiju, pa opremanje adekvatnim tehničkim uređajima direktno povećava konkurentnost kod platežno najsposobnijih gostiju.

Pored gostiju, organizatori konferencija u hotelskim salama imaju visoka očekivanja. Od sistema za obaveštavanje putem adekvatno razmeštenih LCD ekrana, preko audio-video sistema za efikasno vođenje događaja, uz simultani prevod na jedan ili više jezika, telefonskog sistema i velikih ekrana za pristup informacijama (Internetu i TV programu), do sistema za beskontaktni pristup salama – i organizatori i njihovi gosti očekuju da im je sve to na raspolaganju i besprekorno funkcioniše.

Podjednako je važno da se gosti osećaju bezbedno, čemu doprinose sistem za video nadzor, sistem interfona, kao i rešenja za sprečavanje provale, dojavu požara i detekciju gasa.

Hotelski sistemi
Hotelski sistemi 01
Pametne zgrade
Pametne zgrade

Pametne zgrade

Pametne zgrade su u kojima je sve automatizovano sa ciljem da se smanji potrošnja i da upravljanje sadržajem u stanu bude maksimalno pojednostavljeno. U skladu evolucijom tehnologije napreduje i upravljanje sistemom pametnih objekata.
Danas su pametni objekti stvar luksuza i u manjini su. Izgradnja automatizovanih zgrada predstavlja model budućnosti i u svetu se primećuje povećanje broja ovakvih zgrada sa tendencijom sve većeg rasta. Iako sada oslikavaju prestiž, postoji verovatnoća da će u buduće postati normalna pojava. Na dugoročnom nivou se isplati imati stan u pametnoj zgradi. Ulaganje više novca na početku je neizbežno, ali se kasnije uštedi na troškovima održavanja, tako da je to odlična investicija u budućnost, možete uštedeti novac i istovremeno podići kvalitet života.
 
Pametni objekti se mogu praviti od nule ili se zgrade koje već postoje mogu menjati i postati pametne.
 
Neke od mugućnosti pametnih zgrada su:
– Kontrola ravete
– Kontrola grejanja i klimatizacije
– Kontrola ulaza
– Detekcija: provale, poplave, pozara
– Automatsko otvaranje kapije
– Ulazak u zgradu na prepoznavanje tablica
– Jos mnogo mogućnosti na Vaš zahtev
 

Kontakt Informacije:

Pon - Sub: 8:00h - 17:00h

Na Usluzi

Javite Nam Se!

Korpa
Scroll to Top